Protokol Detayı
Protokol Adı | OKUL-SANAYİ İŞBİRLİĞİ İSTANBUL MODELİ |
Protokol Yapan Kurum Adı | DİSK MESLEKİ TEKNİK ANADOLU LİSESİ |
Protokolün Uygulandığı İl-İlçe | İSTANBUL-KARTAL |
Protokol Yapılan Kurum Adı | İSTANBUL AŞÇILAR VE PASTACILAR DERNEĞİ |
Protokol Amacı | Bu Protokolün amacı; Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Mutfak dalı olan okulun, eğitsel, sosyal ve ekonomik gereksinimlerinin giderilmesi yolu ile güçlendirilmesi; işletmenin ihtiyaç duyulan nitelikli işgücünün Okul-Sanayi İşbirliği İstanbul Modeli ile Yiyecek ve İçecek Hizmetleri sektörünün ihtiyacı olan; genel kültüre yönelik bilgi ve becerilere sahip, ulusal ve uluslararası iş gücünden beklenen temel yeterlilikleri kazanmış, alanı altında yer alan dallara ait temel yeterliliklere sahip, mesleğinin gerektirdiği genel ve özel bilgi ve yeterliklerine sahip, sorumlu, nitelikli eleman gücünü yeni teknik ve yöntemlere dayalı olarak yetiştirmektir. Bu amaca hizmetle Okul ile işbirliği halinde “ İstanbul Aşçılar ve Pastacılar Derneği Eğitim Atölyeleri” programı kapsamında geliştirilecek ve uygulanacaktır. |
Başlangıç Tarihi | 07-06-2016 |
Bitiş Tarihi | 07-06-2017 |
Protokol İle İlgili Faaliyetler | YENİ İMZALANAN BİR PROTOKOL OLDUĞU İÇİN ÇALIŞMALAR 2016/2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA YAPILACAKTIR. |