Untitled Document

Proje Detayı


Proje Adı Geleceğin aşçıları geçmişi pişiriyor

Proje Sahibi Kayseri otelcilik ve turizm meslek lisesi

Projenin Uygulandığı Şehir KAYSERİ

Projenin Hibe Aldığı Program Ulusal Ajans

Proje Bütçesi 36.386 euro

Konu Bu projede ele alacağımız konular başlıca şunlardır.1- türk ve alman mutfağının öğrencilerin yerinde tanımasını sağlamak. 2- iki ülkedeki sunum ve servis tekniklerinde standardı yakalamak. 3- öğrencilerin yabancı oldukları kültürleri tanımasını ve ön yargıları ortadan kaldırmak. 4- mesleki yabancı dil bilgisi alanındaki bilgi ve becerileri artırmak. 5- her iki ülke mutfağında unutulmaya yüz tutmuş, yöresel tatların yeniden ortaya çıkmasını sağlamak.

Başlangıç Tarihi

Bitiş Tarihi