Untitled Document

Proje Detayı


Proje Adı Moleküler Gastronomi: Yiyecek-İçecek Eğitiminde Yenilik Projesi

Proje Sahibi GAZİ ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ

Projenin Uygulandığı Şehir ANKARA

Proje Bütçesi 266099.00

Amaç Yiyecek-İçecek alanında Mesleki ve teknik eğitimin içeriğini geliştirmek ve kalitesini arttırmaktır.

Ortaklar Türkiye Aşçılar Federasyonu, Ankara Atatürk Anadolu Mesleki ve Teknik Lisesi

Hedef Grup Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölüm araştırma görevlileri, öğretim görevlileri, öğretim üyeleri (7 kişi), ortaöğretim düzeyinde yiyecek-içecek ve gıda teknolojisi alan öğretmenleri (7 kişi), sektör çalışanlarıdır (7 kişi). Nihai faydalanıcılar; üniversitelerin Gastronomi ve Mutfak Bölüm öğrenci ve öğretici personeli, ortaöğretim düzeyindeki yiyecek-içecek ve gıda teknolojisi alanı öğretmenleri ve öğrencileri, gıda, yiyecek-içecek işletmeleri ve nihai tüketicilerdir.