Proje Detayı
Proje Adı | AVRUPA OTELLERİNDE DİYET YEMEK UYGULAMASI |
Proje Sahibi | Hayriye Ethem Turhanlı Mesleki VeTeknik Anadolu Lisesi |
Projenin Uygulandığı Şehir | ANKARA |
Projenin Hibe Aldığı Program | Ulusal Ajans |
Proje Bütçesi | 54.138€ |
Konu | Proje faaliyetleri kapsamında,2 haftanın sonunda 'Diyet yemekleri pişirme' mantığını çözecek;baharat çeşitlerinden ocak ve fırın ısılarına, bıçak kullanımından pişirme araçlarına kadar pratik mutfak bilgilerini uygulamalı olarak geliştirecektir. -Diyet yemeklerden oluşan menüler hazırlama(çorba,ana yemek,salata,tatlı) _Diyet yemeklerde tercih edilecek malzemeler ve tat uyumu sağlayacak şekilde birlikte kullanımları _Diyet yemeklerde tatlandırıcı baharatlar _Tabak süsleme ve sunumu üzerine çalışmalar gerçekleştirecektir. |
Başlangıç Tarihi | 2018-01-01 |
Bitiş Tarihi | 2019-09-30 |