Untitled Document

Proje Detayı


Proje Adı AVRUPA OTELLERİNDE DİYET YEMEK UYGULAMASI

Proje Sahibi Hayriye Ethem Turhanlı Mesleki VeTeknik Anadolu Lisesi

Projenin Uygulandığı Şehir ANKARA

Projenin Hibe Aldığı Program Ulusal Ajans

Proje Bütçesi 54.138€

Konu Proje faaliyetleri kapsamında,2 haftanın sonunda 'Diyet yemekleri pişirme' mantığını çözecek;baharat çeşitlerinden ocak ve fırın ısılarına, bıçak kullanımından pişirme araçlarına kadar pratik mutfak bilgilerini uygulamalı olarak geliştirecektir. -Diyet yemeklerden oluşan menüler hazırlama(çorba,ana yemek,salata,tatlı) _Diyet yemeklerde tercih edilecek malzemeler ve tat uyumu sağlayacak şekilde birlikte kullanımları _Diyet yemeklerde tatlandırıcı baharatlar _Tabak süsleme ve sunumu üzerine çalışmalar gerçekleştirecektir.

Başlangıç Tarihi 2018-01-01

Bitiş Tarihi 2019-09-30