Proje Detayı
Proje Adı | Kabuklu deniz ürünleri kokteyli yapımı ve servisi. |
Proje Sahibi | Gerze otelcilik ve turizm meslek lisesi |
Projenin Uygulandığı Şehir | SİNOP |
Projenin Hibe Aldığı Program | Ulusal Ajans |
Proje Bütçesi | 54.750 euro |
Konu | Projemizin konusu, turizm otelcilikte, avrupa birliğindeki ülkelerde uygulanan yöntem ve tekniklerin uygulamalı ve teorik olarak incelenmesi ve elde edilen kazanımların öncelikle öğrencilerimizle, bölgeyle ve daha sonrada ülkemizde yaygınlaştırılmasını kapsamaktadır. Katılımcılar bu proje ile kabuklu deniz ürünleri hakkında daha çok bilgi ve beceri sahibi olacaklardır.böylece sektörde aranan kaliteli eleman konumuna geleceklerdir. |
Başlangıç Tarihi | |
Bitiş Tarihi |