Proje Detayı
Proje Adı | Geleceğin aşçıları geçmişi pişiriyor |
Proje Sahibi | Kayseri otelcilik ve turizm meslek lisesi |
Projenin Uygulandığı Şehir | KAYSERİ |
Projenin Hibe Aldığı Program | Ulusal Ajans |
Proje Bütçesi | 36.386 euro |
Konu | Bu projede ele alacağımız konular başlıca şunlardır.1- türk ve alman mutfağının öğrencilerin yerinde tanımasını sağlamak. 2- iki ülkedeki sunum ve servis tekniklerinde standardı yakalamak. 3- öğrencilerin yabancı oldukları kültürleri tanımasını ve ön yargıları ortadan kaldırmak. 4- mesleki yabancı dil bilgisi alanındaki bilgi ve becerileri artırmak. 5- her iki ülke mutfağında unutulmaya yüz tutmuş, yöresel tatların yeniden ortaya çıkmasını sağlamak. |
Başlangıç Tarihi | |
Bitiş Tarihi |