Proje Detayı
Proje Adı | Moleküler Gastronomi: Yiyecek-İçecek Eğitiminde Yenilik Projesi |
Proje Sahibi | GAZİ ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ |
Projenin Uygulandığı Şehir | ANKARA |
Proje Bütçesi | 266099.00 |
Amaç | Yiyecek-İçecek alanında Mesleki ve teknik eğitimin içeriğini geliştirmek ve kalitesini arttırmaktır. |
Ortaklar | Türkiye Aşçılar Federasyonu, Ankara Atatürk Anadolu Mesleki ve Teknik Lisesi |
Hedef Grup | Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölüm araştırma görevlileri, öğretim görevlileri, öğretim üyeleri (7 kişi), ortaöğretim düzeyinde yiyecek-içecek ve gıda teknolojisi alan öğretmenleri (7 kişi), sektör çalışanlarıdır (7 kişi). Nihai faydalanıcılar; üniversitelerin Gastronomi ve Mutfak Bölüm öğrenci ve öğretici personeli, ortaöğretim düzeyindeki yiyecek-içecek ve gıda teknolojisi alanı öğretmenleri ve öğrencileri, gıda, yiyecek-içecek işletmeleri ve nihai tüketicilerdir. |